суббота, 31 октября 2015 г.

Інтеграл

Міні - підручник до циклу нестандартних уроків з теми "Інтеграл"
  1. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку - лекції на тему: "Первісна та її властивості" можна скачати тут.
  2. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку (прес - конференція банку) на тему "Правила знаходження первісних", та опорний конспект до теми "Первісна та її властивості", можна скачати тут.
  3. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку - дослідження на тему: "Визначений інтеграл. Його фізичний і геометричний зміст", та опорний конспект на тему: "Визначений інтеграл та його застосування", можна скачати тут.
  4. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку - телемосту на тему "Формула Ньютона - Лейбніца" можна переглянути тут.
  5. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку - семінару на тему "Застосування інтеграла до обчислення площ плоских фігур" можна переглянути тут.
  6. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку (урок - гра) на тему "Розв'язування вправ на знаходження площ плоских фігур", та опорний конспект до теми: "Обчислення площ за допомогою визначених інтегралів",  можна переглянути тут.                                                    6.1. Міні - проект на тему: "Застосування інтеграла до обчислення площ плоских фігур" можна скачати тут. 
  7. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку - практикуму та опорний конспект до теми: "Обчислення об'ємів за допомогою визначених інтегралів" можна переглянути тут.
  8. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку - бенефісу та опорний конспект до теми: "Застосування інтеграла в фізиці та техніці" можна переглянути тут.
  9. Дидактичний матеріал до нестандартного уроку (урок - наукова конференція) на тему "Інтеграл та його застосування" можна переглянути тут.
  10. Тематична контрольна робота + тести та опорний конспект до теми "Інтеграл та його застосування" можна переглянути тут.

Комментариев нет:

Отправить комментарий